Ράνια Τζαβάρα – «Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με όραμα» – (Ηχητικό)

Η Ράνια Τζαβάρα μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στο olympiawebradio για τις δράσεις που σχεδίασε για το φετινό καλοκαίρι ο Πολιτιστικού Συλλόγου Επιταλίου « Επί της Αλός». Η πρόεδρος του συλλόγου τονίζει αρχικά ότι «είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με όραμα», που από το 2019 έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό για την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου τους μέσα από εκδηλώσεις καλλιτεχνικές, ψυχαγωγικές, ιστορικού περιεχομένου, αφιερώματα σε εξέχοντα πρόσωπα κτλ.

Για φέτος το «ποιοτικό βάρος» πέφτει στον εκ Επιταλίου ορμώμενου, ποιητή Τάκη Σινόπουλο με αφιερώματα στην ζωή και το έργο του που θα διαρκέσουν καθ’ όλο το θέρος και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο. Για το ίδιο περίπου διάστημα ο δραστήριος σύλλογος και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, έχει προγραμματίσει εικαστικές εκθέσεις, γιορτή ζαχαροπλαστικής, ποδηλατάδα, διαγωνισμό μαθηματικών κτλ
Οπωσδήποτε μέσα από μια τέτοια συζήτηση αναδεικνύονται τα οράματα και οι γενικότεροι σχεδιασμοί για το άμεσο και το πιο μακρινό μέλλον, όπως και οι αναφορές στις δράσεις που έχουν σφραγίσει τις άοκνες πρωτοβουλίες των μελών αλλά και τα απτά αποτελέσματα αυτών στο παρόν.
Τέλος η Ράνια Τζαβάρα τονίζει «την ανάγκη της στήριξης των Πολιτιστικών Συλλόγων», ενώ ευχαριστεί τους φορείς που ‘έχουν εμπράκτως σταθεί δίπλα τους δίνοντας τους πρωταρχικά δύναμη να συνεχίσουν. Μια δύναμη που κυρίως αντλούν από τους κατοίκους του Επιταλίου που έχουν αγκαλιάσει τον σύλλογο από την πρώτη στιγμή.