Ο Τάκης Ζαχαράτος γονάτισε και φίλησε το σημείο της σκηνής που κατέρρευσε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα εχθές στο Ηρώδειο, με τον Τάκη Ζαχαράτο να εμφανίζεται στη σκηνή όπου λίγες ημέρες νωρίτερα κατέρρευσε η Μαρινέλλα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης συμμετείχε την Παρασκευή, 27/09, στη μουσική βραδιά στο Ηρώδειο προς τιμήν του συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, με τον ίδιο να εμφανίζεται συναισθηματικά φορτισμένος πάνω στη σκηνή, όπου λίγες ημέρες νωρίτερα κατέρρευσε η καλή του φίλη και σπουδαία ερμηνεύτρια.

Απευθυνόμενος στο κοινό, ο Τάκης Ζαχαράτος κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στείλουν τη θετική τους ενέργεια στην τραγουδίστρια προκειμένου να γίνει γρήγορα καλά, ενώ καταχειροκροτήθηκε όταν έπεσε στα γόνατα να φιλήσει το σημείο όπου είχε πέσει η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Τάκης Ζαχαράτος στη σκηνή του Ηρωδείου: Η συγκινητική του αναφορά στη Μαρινέλλα

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Τάκης Ζαχαράτος στη σκηνή του Ηρωδείου: Η συγκινητική του αναφορά στη Μαρινέλλα
«Μια βραδιά μοναδική, μια βραδιά που σε αυτό το σημείο εγώ θα πρέπει να πω δύο τραγούδια μια σπουδαίας γυναίκας και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε αυτό, γιατί δεν μου είναι καθόλου εύκολο, αλλά με τη δική σας ζεστή αγκαλιά, το δικό σας χειροκρότημα… Θέλω να φύγει από την καρδιά σας ένα λευκόχρυσο φως και να πάει να την τυλίξει για να γίνει γρήγορα καλά και να ξανάρθει εδώ. Και θα φιλήσω αυτή τη γη που λαβώθηκε ο αετός για να σηκωθεί, να γίνει καλά και να έρθει εδώ να συνεχίσει γιατί η τέχνη δεν έχει ηλικία. Μαρινέλλα μου, για εσένα!», καταγράφεται να λέει ο Τάκης Ζαχαράτος, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν ανάμεσα στους θεατές της μεγάλης συναυλίας της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο προ μερικών ημερών, η οποία πήρε γρήγορα δυσάρεστη τροπή, με τη σπουδαία ερμηνεύτρια να λιποθυμάει επί σκηνής, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη

Πηγή: iefimerida.gr