ΑΝΔΡΙΣΤΑΙΝΑ – ΚΡΕΣΤΕΝΑ: Σύσκεψη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι

Ο προγραμματισμός για τον φετινό εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων.

Η αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αθανασία Κουσκουρή, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ανέφερε ότι και οι φετινές εκδηλώσεις για το «ΟΧΙ» θα γίνουν σε ολόκληρο το Δήμο με τη λαμπρότητα που τους αρμόζει, για τους ήρωες της 28ης Οκτωβρίου.

Στην έδρα του Δήμου την Κρέστενα θα γίνει η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ., ενώ ανήμερα της εθνικής μας εορτής θα λάβουν χώρα λαμπρές εκδηλώσεις με Δοξολογία, ομιλίες και κατάθεση στεφάνων στα σχολεία, με αποκορύφωμα την παρέλαση των μαθητών στις 11 π.μ. στο κέντρο των Κρεστένων.

Ανάλογες τιμητικές εκδηλώσεις θα γίνουν στις Δ.Ε. και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με τη σημαντική συμβολή των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων στο Δήμο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι προϊστάμενες στα τμήματα Παιδείας και Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου κ.κ. Κατερίνα Σταυροπούλου και Τζένη Χρονά, εκπρόσωποι της εκκλησίας, σχολικών μονάδων, της Αστυνομίας κ.α.